Tandooritortilla s gevulde

pannenkoeken
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 649 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Roer het water door het bloem tot een glad slap deegmengsel en leg in de koelkast
  2. Snij de knoflook en het vruchtvlees van de peper klein
  3. Verhit de olie in een grote koekenpan en roerbak het gehakt rul
  4. Voeg knoflook en chilipeper toe en bak even mee
  5. Meng de pasta erdoor en laat warm worden
  6. Snij de sla in repen en de ui in ringen
  7. Neem het deeg uit de koelkast en snij er een stukje af
  8. Bestrooi werkvlak, handen en deegmet bloem en rol met een deegroller uit tot een ronde lap
  9. Bestuif de lapmet wat bloem
  10. Verhit de koekenpan en bak de tortilla's ??n voor ??n 3 x 10 seconden aan elke kant tot zich kleine bruine luchtbelletjes vormen
  11. Leg de tortilla's op een bord en vul met gehakt, sla, uiringen, cr?me fra?che en koriander en rol op

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha