Vanillewafeltjes malse

pannenkoeken
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1319 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. men kan deze makkelijk in een goed gesloten doos een tijdje bewaren! Bereidingswijze - smelt de boter samen met het zout - suiker en eieren kloppen tot een witte romige massa - de 5 pakjes vanillesuiker bijvoegen alsmede het water - voeg daarna de gezeefde zelfrijzende bloem aan toe en klop stevig tot een gladde massa ontstaat (voeg eventueel wat bloem bij indien het deeg te lopend mocht worden) - bak vervolgens het geheel af in een gewoon wafelijzer
  2. Serveertips Persoonlijk giet ik niet de volledige vorm van het ijzer vol, maar maak liever kleine wafeltjes
  3. Het is iets langer werken maar als tussendoortje is het best lekkerder

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha