goede vullende pannekoek

pannenkoeken
  • Portie: 1 personen
  • Kooktijd: 10 minuten
  • Bekeken: 3887 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. snipper de ui en snij de shampignons in dunne plakjes
  2. (ei-snijder werkt prima) Zet de pan op het vuur en wacht tot die goed heet is
  3. Doe er een beetje slaolie in en leg het spek erin met de champignons
  4. Voeg daarna een klein handje ui toe
  5. Doe de helft van het beslag (voor 1 pannekoen) verspreid over de pan en doe het vuur laag
  6. Leg de ham erin en doe het vuur weer hoog
  7. Als je salami hebt doe die er dan ook bij zo verspreid mogelijk
  8. giet de rest van het beslag erop (voor 1 pannekoek) en wacht tot je hem of kunt omkeren of omgooien
  9. Zorg er in elk geval voor dat hij goed los van de pan is
  10. Eenmaal gaar, doe de kaas erop en schuif de pannekoek op het bord
  11. Als je de kaas goed gesmolten wilt hebben, leg de pan er ondersteboven even overheen
  12. eet smakelijk

Reageer zelf op dit recept

kaptcha