Cannelloni met champignonsaus

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2771 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de cannellonipijpjes enkele minuten in zout water, ook als ze zijn voorgekookt
  2. Het vullen van de pijpjes gaat het beste uit een spuitzak met een gladde spuitmond met een grote ronde opening van ± 1 cm
  3. Meng het gehakt met het ei, de ham, 1/2 pot champignonsaus, peper, zout en de marjolein
  4. Breng de rest van de champignonsaus met de gezeefde tomaten, het water en het bouillonblokje aan de kook
  5. Vul intussen de cannellonipijpjes met het gehaktmengsel en leg ze in een ingevette ovenschaal
  6. Schenk de hete saus erover en dek de schaal af met aluminium folie
  7. Zet hem in het midden van een op 200°C voorverwarmde oven en laat het gerecht in ± 30 minuten gaar worden
  8. Geef er een frisse salade bij

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha