Specials
Hamburger recepten
Barbecue recepten
Kerst recepten
Halloween recepten
Thanksgiving recepten
» Alle specials
Recepten
Nieuwste recepten
Hoogst gewaardeerde
Meest bekeken
Cannelloni met champignonsaus
pasta
Portie:
4 personen
Kooktijd:
20 minuten
Bekeken:
2771 x
Print
Ingrediënten
16 cannellonipijpjes
300 gr gehakt
1 ei
100 gr zeer fijn gehakte schouderham
1 potje champignonsaus Grand'Italia
peper, zout
1 theelepel gedroogde marjolein
3 dl gezeefde tomaten
2 dl water
1 bouillonblokje
Bereiding
Kook de cannellonipijpjes enkele minuten in zout water, ook als ze zijn voorgekookt
Het vullen van de pijpjes gaat het beste uit een spuitzak met een gladde spuitmond met een grote ronde opening van ± 1 cm
Meng het gehakt met het ei, de ham, 1/2 pot champignonsaus, peper, zout en de marjolein
Breng de rest van de champignonsaus met de gezeefde tomaten, het water en het bouillonblokje aan de kook
Vul intussen de cannellonipijpjes met het gehaktmengsel en leg ze in een ingevette ovenschaal
Schenk de hete saus erover en dek de schaal af met aluminium folie
Zet hem in het midden van een op 200°C voorverwarmde oven en laat het gerecht in ± 30 minuten gaar worden
Geef er een frisse salade bij
Soortgelijke recepten
Lever in champignonsaus
20 min
Tagliatelle met champignonsaus
20 min
Cannelloni
20 min
Reageer zelf op dit recept
Naam:
*
Vul het nummer in:
*
Reactie:
*
Populair
Bekeken
De populairste recepten:
Aardbeienflip
Champignonsoep met kruidenkaas
Valentijns koekjes
De meest bekeken recepten:
Jamie Olivers Tomaten- en paprikasoep met basilicu...
676774x
Biefstuk met cognacsaus heerlijk voor de kerstdage
539172x
Jamie oliver aardappel partjes uit de oven
420160x
Categorieën
bbq
bijgerechten
borrelhapjes
brood
desserts
dranken
feestdagen
hoofdgerechten
ijs
magnetron
ovenschotels
pannenkoeken
pasta
risotto
salades
sauzen
soep
tapas
vegetarisch
vis
vlees
voorgerechten
wok