Cannelloni met gehakt snijbonen en abrikoos

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2452 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de abrikozen in kleine stukjes
  2. Roerbak de snijbonen met de spekblokjes op hoog vuur
  3. Kneed het gehakt, de abrikozen, de rozijnen, de tomatenketchup, het ei, zout, peper, kardemom en oregano
  4. Meng de gebakken snijbonen en spekjes erdoor
  5. Vul de pijpjes met dit mengsel en leg ze in een schaal
  6. Bereid de witte saus volgens de beschrijving op de verpakking en verdun haar met de rest van de melk en de crème fraîche
  7. Schenk de saus over de pijpjes
  8. Verwarm de oven voor op 200°C en bak de cannelloni, afgedekt met aluminiumfolie, 25 minuten in het midden van de oven
  9. Verwijder het folie en bak nog 10 minuten

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha