Cannelloni met prei en blauwe kaassaus

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1012 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de prei schoon, snijd ze in 2 cm dikke ringen, fruit die zachtjes in 2 eetlepels boter en smoor ze afgedekt in 20 minuten gaar
  2. Breng op smaak met de azijn, een snufje suiker en zout en peper naar smaak
  3. Hak de noten grof en schep ze met het paneermeel luchtig door de prei
  4. Kook intussen de cannelloni's, per 4-5 stuks, in ruim kokend water met zout 4 minuten voor en leg ze op een schone theedoek
  5. Vul de cannelloni's met het preimengsel en leg ze in een ingevette ovenschaal
  6. Smelt voor de saus de rest van de boter, voeg er al roerend ineens de bloem aan toe en laat die even garen
  7. Voeg er de melk en de bouillon bij beetjes al roerend aan toe, zodat een gladde saus ontstaat
  8. Verbrokkel de kaas en laat die in de saus smelten
  9. Breng de saus op smaak en giet hem over de cannelloni's
  10. Zet de schaal 30 minuten in het midden van een warme oven van 175°C

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha