Cannelloni met zalm

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1744 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de cannelloni als op de verpakking staat aangegeven
  2. Laat de zalm uitlekken, verwijder de graten en pureer de vis in de foodprocessor met de boter en het ei
  3. Kruid met peper en zout
  4. Vul de cannelloni met deze puree en schik ze in twee eenpersoonsschaaltjes
  5. Bestrijk de cannelloni met gesmolten boter en dek de schaaltjes met aluminiumfolie af
  6. Verwarm de oven op 180°C
  7. Schuif de cannelloni erin en laat ze 15 minuten bakken
  8. Ontvel en halveer de tomaten, verwijder de pitjes en laat ze met de olie, zout, peper en suiker in ± 20 minuten zachtjes tot een dikke tomatensaus pruttelen
  9. Zet dan de oven op 200°C en verwijder de folie van de cannelloni
  10. Strooi de kaas erover en laat het nog even mooi bruin worden
  11. Geef de tomatensaus er apart bij

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha