Casserole van engelenhaarpasta met scampi s

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1950 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Beboter een pan van 30 x 20 cm
  2. Vermeng de eieren, room, yoghurt, Zwitserse kaas, feta, peterselie, basilicum en oregano in een kom
  3. Spreid de helft van de pasta over de bodem van de pan uit, bedek die met de salsa, met de helft van de scampi's en met de rest van de pasta
  4. Spreid het eiermengsel over de pasta uit en eindig met de overgebleven scampi's
  5. Bestrooi het geheel met Monterey Jack-kaas
  6. Bak het gerecht 30 minuten in een op 225°C voorverwarmde oven
  7. Laat het 10 minuten afkoelen en garneer met gevulde tomaatjes

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha