Eieren in een vermicellinestje

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 821 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat de doperwten ontdooien
  2. Bak de bacon in een droge koekenpan knapperig en verkruimel de plakjes
  3. Schaaf met een aardappelschilmesje 1/3 deel van de cheddar en rasp de rest grof
  4. Kook de vermicelli in ruim water met wat zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar
  5. Breng de melk met de kerriesausmix aan de kook, voeg de doperwten toe en laat de saus op laag vuur 5 minuten zachtjes koken
  6. Schep de saus door de afgegoten vermicelli en schep er de geraspte kaas door
  7. Doe de vermicelli in 4 ingevette ovenschaaltjes, maak in elke schaal een kuiltje en breek boven elk kuiltje een ei
  8. Bestrooi de vermicelli met de bacon en wat peper en verdeel er de geschaafde cheddar en de bieslook over
  9. Laat de eieren onder de hete grill in ± minuten stollen

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha