Farfalle met kalfsschnitzel en appel

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1211 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel de uien en snijd ze in ringen
  2. Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd het vruchtvlees in dunne partjes
  3. Boen de citroen schoon en snijd hem in partjes
  4. Snijd de schnitzels in stukjes
  5. Klop het ei met wat peper en zout los
  6. Wentel de schnitzelstukjes eerst door de bloem, vervolgens door het ei en daarna door het paneermeel
  7. Kook de pasta in ruim water met wat zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar
  8. Verhit intussen 25 gr boter en bak de ui al omscheppend in ± 5 minuten goudbruin
  9. Voeg de appel toe en bak die 3 minuten mee
  10. Neem de ui en de appel uit de pan en houd ze warm
  11. Verhit de rest van de boter en bak de schnitzelstukjes rondom goudbruin; schud ze tijdens het bakken voorzichtig om
  12. Schep het vlees, de ui en de appel door de uitgelekte pasta en bestrooi ruim met peper en de peterselie
  13. Serveer met partjes citroen en een groene salade

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha