Gegratineerde fettucine

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1207 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de grill op de hoogste stand voor en kook de fettucine volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar
  2. Bak in een droge koekenpan het ontbijtspek ± 5 minuten uit, voeg de ui toe en bak die ± 5 minuten mee
  3. Voeg op hoog vuur de kip en de kippenlevertjes toe en bak die ± 5 minuten mee
  4. Doe de champignons en de kruiden erbij en bak nog ± 5 minuten
  5. Roer de saus erdoor
  6. Schep 3/4 van de pasta in een ovenschaal, schenk de saus erover en dek af met de rest van de pasta
  7. Bestrooi de schotel met de kaas en laat het gerecht onder de grill ± 5 minuten gratineren

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha