Gevulde cannelloni II

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1694 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de spinazie met weinig zout gaar en hak ze fijn; laat de groente uitlekken, druk er zoveel mogelijk kookvocht uit en doe de spinazie in een kom
  2. Klop de kwark los, roer er 100 gr geraspte kaas door en laat de kwark in een zeef uitlekken
  3. Klop het ei met de eierdooier los, roer er de peterselie en naar smaak nootmuskaat, peper en aroma door
  4. Roer dit mengsel met de kwark door de spinazie
  5. Proef de groente en voeg naar smaak nog aroma, nootmuskaat en peper toe
  6. Schuif het rooster in het midden van de oven en verwarm deze voor (180°C, stand 3)
  7. Vet een ovenschaal met 25 gr boter in en smelt de rest van de boter
  8. Vul de cannelloni met het spinaziemengsel en leg de rolletjes naast elkaar in de ovenschaal; giet de boter over de cannelloni en strooi daar, als zoutloze boter is gebruikt, wat zout over
  9. roer de rest van de kaas door het paneermeel en strooi dit mengsel over de cannelloni
  10. Zet de schaal in de oven tot de cannelloni gaar en mooi van kleur zijn

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha