Gevulde pastarol

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1010 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de lasagnevellen ± 4 minuten in ruim kokend water met zout en laat ze op de doek uitlekken
  2. Bak de ham, lente-ui en shii-take ± 5 minuten in 2 eetlepels boter
  3. Voeg de spinazie toe
  4. Laat het mengsel iets afkoelen en meng het met de roomkaas, de Parmezaanse kaas, het ei, zout, peper en de peterselie
  5. Leg de pastavellen dakpansgewijs neer tot een lap van ± 30 x 30 cm
  6. Verdeel het roomkaasmengsel over de deeglap, laat de randen vrij
  7. Dek de vulling met plakken rauwe ham af
  8. Bestrijk de deegranden met 2 eetlepels gesmolten boter en rol de deeglap op
  9. Wikkel de pastarol in de (kaas)doek en bind beide uiteinden goed vast
  10. Breng de bouillon in een grote pan aan de kook en kook de pastarol op zacht vuur ± 25 minuten in de hete bouillon
  11. Laat de pastarol uitlekken en iets afkoelen
  12. Verwijder de doek en snijd de pastarol in mooie plakken
  13. Strooi er de citroenschil over

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha