Gevulde schelpen met Proven mosselen en garnalen

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1060 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de schelpen in ruim kokend water met zout beetgaar, giet ze af, laat ze uitlekken en leg ze in een ingevette ovenschaal
  2. Fruit de knoflook uit de pers en de gesnipperde sjalotjes in wat olie
  3. Bak de tomatenpuree kort mee, voeg de ProvenÇaalse kruiden, de wijn en de bouillon toe en laat de saus iets inkoken
  4. Verwarm de oven voor op 175°C
  5. Breng de saus op smaak met zout, veel peper uit de molen en een snufje suiker
  6. Hak de peterselie fijn en roer die met de mosselen en de garnalen bij de saus
  7. Verdeel de mossel-garnalensaus over de schelpen (zodat ze zich vullen) en bestrooi het geheel met de kaas en zet de schotel 30 minuten in de oven

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha