Groene pasta1

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 811 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Klop een dressing van de olijfolie, azijn, pesto en peper naar smaak
  2. Was de courgette en snijd hem in plakken van 1/2 cm dik
  3. Maak de broccoli schoon en verdeel hem in kleine roosjes
  4. Haal de peultjes af
  5. Snijd de basilicumblaadjes in reepjes
  6. Schaaf de kaas met een dunschiller in schilfers
  7. Kook de lintmacaroni in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar
  8. Kook de laatste 5 minuten de groenten mee
  9. Giet de pasta met de groenten af en schep er de dressing, de helft van de basilicum en de kaas door
  10. Garneer met de rest van de basilicum en serveer direct
  11. Lekker met een kalfsoester

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha