Groene tagliatelle met kikkererwten

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1565 x
  • Reacties: 2 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel de knoflook en hak de teentjes fijn
  2. Snijd de Spaanse peper in ringen en verwijder de zaadjes
  3. Hak de peterselie fijn
  4. Laat de kikkererwten uitlekken
  5. Kook de tagliatelle al dente
  6. Fruit de knoflook en de Spaanse peper in de hete olijfolie onder voortdurend roeren tot de knoflook begint te kleuren
  7. Roer de kikkererwten met de peterselie door de olie en laat ze 2 minuten stoven
  8. Kruid ze
  9. Giet de tagliatelle af, verdeel de pasta over de borden en schep de saus erover

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (2)

  • Bezoeker19 apr 2008 om 19:58 Reageer

    10 eetlepels olijfolie?????Wat veel toch....

  • Karin Van Hulle07 aug 2015 om 11:31 Reageer

    Nee hoor, de tagliatelle mag ook wel wat hebben. Leuk recept, ik ga het wel proberen. Geen onvindbare of nooit meer te gebruiken ingrediënten !


Reageer zelf op dit recept

kaptcha