Groene tagliatelle met zalm

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1179 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de courgette, paprika en zalm in reepjes, even breed als de tagliatelle
  2. Kook de tagliatelle beetgaar
  3. Verhit de olie en laat de knoflook en de fijngehakte sjalot zweten
  4. Voeg de paprika en de courgette toe, laat alles met de room goed warm worden en voeg dan de helft van de zalm toe
  5. Schep de tagliatelle door dit roommengsel, verdeel het overde voorverwarmde borden en garneer de borden met de overgebleven zalmreepjes
  6. Maal er wat peper over
  7. Knijp de halve citroen even boven een zeef uit, zodat op elk bord wat druppels citroensap vallen
  8. Voeg de dille aan de saus toe of geef het er fijngeknipt los bij

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha