Kip met sherry in spaghettinestjes

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 827 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de spaghetti in ruim water met wat zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar
  2. Snijd de kip in reepjes en bestrooi ze met wat peper en zout
  3. Pel de knoflook en snijd de teentjes in dunne plakjes
  4. Maak de asperges schoon en snijd ze in schuine stukjes
  5. Hak de olijven grof
  6. Verhit de olie en bak de kipreepjes al omscheppend bruin
  7. Voeg de knoflook toe en bak die 2 minuten mee
  8. Voeg de asperges toe en bak ze 5 minuten mee
  9. Schenk de sherry erbij en laat die op hoog vuur inkoken
  10. Vorm in een ingevette ovenschaal met een vork 8 nestjes van de spaghetti en verdeel daar het kipmengsel en de gehakte olijven over
  11. Bestrooi met de kaas en laat die in een op 200°C voorverwarmde oven in ± 20 minuten goudbruin kleuren
  12. Lekker met spinazie met rozijnen en pijnboompitten

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha