Kip-witlofschotel met pasta

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1543 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. De macaroni in 8 minuten in ruim kokend water beetgaar koken, afgieten en warm houden
  2. De kipfilet in reepjes snijden en met zout en peper bestrooien
  3. De witlof in repen, en de champignons in kwarten snijden
  4. De kipreepjes in de verhitte boter rondom bruin bakken, 5 minuten laten garen en de witlof en de champignons 2 minuten omscheppend meebakken
  5. De room en de mosterd toevoegen en nog 3 minuten laten sudderen
  6. Op smaak maken met peper en zout en de saus door de macaroni scheppen
  7. In een ingevette ovenschaal overdoen
  8. De witte saus met melk bereiden volgens de aanwijzingen en de kaas erdoor roeren
  9. De saus over de macaroni scheppen en in nog 15 minuten in een vrij hete oven (200°C) goudbruin laten kleuren

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker08 apr 2010 om 10:39 Reageer

    De tijm en de tuinkruiden komen niet terug in de bereiding.


Reageer zelf op dit recept

kaptcha