Kipfilet met roquefortsaus pasta en spinazie

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1883 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de tagliatelle in ruim kokend water met zout volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar
  2. Verhit 1 eetlepel olie en bak de kipfilets in 10 minuten aan alle kanten lichtbruin
  3. Breng intussen de kippenbouillon en de Noilly Prat aan de kook en laat het tot de helft inkoken
  4. Laat de roquefort al roerend in het bouillonmengsel smelten en voeg de crème fraîche, de bieslook en naar smaak zout en peper toe
  5. Verhit 1 eetlepel olie en roerbak de spinazie hierin 5 minuten
  6. Snijd de kipfilets in plakjes en serveer met de tagliatelle, de spinazie en de roquefortsaus

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha