Kipfilet met tagliatelle en veenbessen

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1367 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de tagliatelle in ruim water met wat zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar
  2. Pel het sjalotje en hak het fijn
  3. Verhit intussen 30 gr boter en bak de kipfilets aan beide kanten bruin en gaar
  4. Neem ze uit de pan en houd ze warm
  5. Schenk de fond en de wodka bij het bakvet, voeg de sjalot en de helft van de compote toe en laat de saus tot 2/3 deel inkoken
  6. Wrijf de saus eventueel door een zeef en breng haar aan de kook
  7. Klop de rest van de boter er in klontjes door en breng de saus op smaak met wat peper en zout
  8. Schep de rest van de compote door de tagliatelle
  9. Serveer de tagliatelle met de kipfilet en de saus
  10. Garneer met de peterselie

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha