Koolmacaroni met banaan en taug

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 832 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de macaroni beetgaar
  2. Maak alle groenten schoon en snijd de uien klein, de paprika in reepjes en de champignons en de banaan in plakjes
  3. Beboter een vuurvaste schaal
  4. Verwarm de oven voor op 175-200°C
  5. Fruit de uien, voeg het gehakt toe en bak het rul
  6. Voeg dan de paprika en de champignons toe en bak alles op hoog vuur
  7. Doe er de kool en het bouillontablet bij en smoor alles met het deksel op de pan 10 minuten
  8. Schep er dan de banaan, de taugé, paprikapoeder, chilipoeder en peper door
  9. Meng het groente-gehaktmengsel door de beetgare macaroni
  10. Doe alles in de ovenschaal en dek af met de plakken kaas
  11. Zet de schotel in de voorverwarmde oven tot de kaas mooi bruin is
  12. Bestrooi de schotel voor het opdienen met geknipte bieslook

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha