Laagjesschotel van tagliatelle en vis

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1043 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C
  2. Kook de tagliatelle in ruim kokend water met zout beetgaar
  3. Smelt de boter, roer de bloem erdoor en bak die ± 2 minuten
  4. Roer de bouillon, slagroom en Noilly Prat erdoor tot een gladde saus
  5. Laat de saus ± 5 minuten zachtjes koken en breng met zout, peper en nootmuskaat op smaak
  6. Kook de doperwten met zout 5-10 minuten, pureer ze en meng de puree met 3 dl saus, zodat een groene saus ontstaat
  7. Schep op de bodem van de schaal een dun laagje witte saus, leg daarop 1/4 deel van de tagliatelle en leg hierop 1/3 deel van de garnalen, 1/3 deel van de scholfilet en 1/3 deel van groene saus
  8. Herhaal deze lagen en eindig met een laagje tagliatelle
  9. Schenk de rest van de witte saus over de tagliatelle tot de tagliatelle is bedekt
  10. Strooi de kaas erover en gratineer het gerecht in het midden van de oven in 20-30 minuten mooi lichtbruin

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha