Lasagne Bolognese

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1305 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Gebruikt u Quornblokjes, snijd deze dan fijn
  2. Snipper de uien en fruit ze in de hete olie
  3. Voeg de Quorn, de knoflook uit de pers en de tomatenpuree toe en bak ze kort mee
  4. Hak de champignons en de bleekselderij fijn en voeg ze met de tomaatstukjes met vocht en de oregano toe
  5. Laat de saus afgedekt 1 uur pruttelen, voeg eventueel de bouillon toe
  6. Vet intussen een ruime ovenschaal met boter in
  7. Kook de lasagnevellen per 2 tegelijk 2 minuten en laat ze op een keukendoek uitlekken
  8. Vul de schotel in lagen met saus, cottage cheese, lasagnevellen en geraspte kaas; eindig met saus en geraspte kaas
  9. Zet de schotel 30-35 minuten in een oven van 180°C tot de kaas is gesmolten en goudbruin kleurt
  10. Lekker met een frisse salade

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha