Lasagne gevuld met vis en kaas

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 977 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Borstel de champignons en snijd ze in schijfjes
  2. Verhit de olie in een pan en druk er het geschilde knoflookteentje over uit
  3. Voeg de champignons toe en stoof ze gaar
  4. Laat de spinazie ontdooien
  5. Was de tomaten en snijd ze in schijfjes
  6. Smelt voor de saus de boter in een pan, meng er de bloem door en voeg beetje bij beetje de melk toe
  7. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat
  8. Vet een hoge rechthoekige vuurvaste ovenschotel in en giet was saus op de bodem
  9. Bedek die met een lasagnelaagje en verdeel vervolgens de champignons, de vis, de saus, de kaas, de spinazie, de tomaten en de room tussen de andere lasagnevellen
  10. Eindig met een laagje Mozzarella
  11. Bak het gerecht 30 minuten in een op 190°C voorverwarmde oven en laat de kaas eventueel op het einde wat grillen

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha