Lasagne met champignons

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1661 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C
  2. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes
  3. Pel en snipper de ui
  4. Snijd de paprika in stukjes
  5. Bak de spekblokjes uit (5 minuten)
  6. Voeg de ui en de paprika toe en bak ze 4 minuten mee
  7. Zet het vuur hoog, voeg de champignons toe en bak ze al omscheppend 2 minuten mee
  8. Voeg de melk en de bouillon aan het champignonmengsel toe
  9. Breng het geheel aan de kook en voeg zoveel allesbinder toe, dat de saus licht gebonden is (± 6 eetlepels)
  10. Laat de saus op een klein vuur nog 2 minuten pruttelen
  11. Voeg de Italiaanse keukenkruiden en zout en peper naar smaak toe
  12. Schep 1/4 van de saus in een rechthoekige ovenvaste schaal, strooi er 1/4 van de kaas over en leg er 2 vellen lasagne over
  13. Maak op dezelfde manier nog 2 lagen saus, kaas en lasagne
  14. Schep de rest van de saus op de vellen lasagne en strooi er de rest van de kaas over
  15. Laat de lasagne midden in de hete oven gaar en goudbruin worden (± 30 minuten)

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha