Lasagne met gemengde paddestoelen

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 824 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Week de gedroogde paddestoelen minstens 1 uur in 3 dl warm water
  2. Snijd de Quorn klein en de champignons in plakjes en bak die in wat olie al omscheppend 5 minuten
  3. Laat de geweekte paddestoelen uitlekken, snijd ze in stukjes, voeg die met de prei toe en schep om
  4. Schenk er het paddestoelenweekwater bij en laat het gerecht 5 minuten stoven
  5. Voeg de champignonsoep en de crème fraîche toe en roer de saus glad tot een dikke saus (zout is waarschijnlijk niet nodig)
  6. Bereid het zakje witte sauspoeder in een kleine pan
  7. Verwarm de oven voor op 175°C
  8. Vul een ingevette, rechthoekige ovenschaal in lagen met de paddestoelensaus en de lasagnevellen; Eindig met de witte saus en strooi hier de kaas over
  9. Schuif de schotel 45 minuten in het midden van de oven

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha