Lasagne met vegetarische gehakt en spinazie

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2660 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat de spinazie in een pan met weinig water ontdooien
  2. pel en snipper de ui en snijd de champignons in plakjes
  3. Bak het vegetarische gehakt in de olie rul, voeg de ui en de champignons toe en bak ze mee
  4. Voeg de gezeefde tomaten, de Italiaanse kruiden en 1 1/2 dl water toe en laat de saus 5 minuten pruttelen
  5. Snijd de Mozzarella in blokjes en roer die door de spinazie
  6. Bereid de béchamelsaus
  7. Breng de tomatensaus en de spinazie met zout en peper op smaak
  8. Verwarm de oven voor tot 175°C
  9. Vul een ingevette rechthoekige ovenschaal in lagen met de tomatensaus, de lasagnevellen, de spinazie en de béchamelsaus
  10. Eindig met een dikke laag béchamelsaus en strooi hier de kaas over
  11. Zet de schotel 45 minuten in het midden van de oven

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha