Lasagne met worteltjes en kabeljauw

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 996 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel en snipper de ui en snijd de worteltjes en de vis in stukjes
  2. Verhit de olie in een ruime pan en fruit hierin de ui met de worteltjes en de spekreepjes 7 minuten
  3. Voeg de wijn en 3 dl water toe, strooi de inhoud van de zakjes sauspoeder erbij en breng dit al roerend aan de kook
  4. Schep de vis erdoor en kook alles 2 minuten
  5. Kook intussen de lasagne 5 minuten in ruim water met wat zout en giet ze af
  6. Schep 1/4 deel van de saus in een ingevette ovenschaal en verdeel er 1/3 deel van de lasagnevellen over
  7. Maak zo nog 2 lagen
  8. Verdeel de rest van de saus erover en bestrooi met de kaas
  9. Zet de lasagne in een op 200°C voorverwarmde oven en laat de kaas in 15 minuten smelten

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha