Lente-pasta met pijnboompitten

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1357 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe de wortelschijfjes in een kleine pan en giet er een kopje water over
  2. Breng het aan de kook en laat het 5 minuten zachtjes koken
  3. Voeg dan de courgette toe, laat nog 3 minuten zachtjes koken en giet het vocht af
  4. Verhit de olie in een grote braadpan met dikke bodem en fruit de ui met de knoflook en wat zout tot de ui zacht begint te worden
  5. Voeg zo nodig een eetlepel water toe om aanbakken te voorkomen
  6. Voeg de tomaten en naar smaak sojasaus toe en roer alles goed door
  7. Laat het geheel 5 minuten pruttelen en voeg dan de wortel, de courgette en de basilicum toe
  8. Kook intussen de pasta volgens de aanwijzingen op het pak maar; voeg de appelazijn aan het kookwater toe
  9. Verdeel de pasta en de saus over 3 of 4 borden en strooi er als laatste de pijnboompitten over

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha