Lintmacaroni met ansjovis en paprika

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 995 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de macaroni in ruim water volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar en laat uitlekken
  2. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan omscheppend goudbruin en stort ze op een bord
  3. Bak de knoflook en de peperringetjes ± 2 minuten zachtjes In de olie
  4. Voeg de ansjovisfilets en de paprika toe en bak ze omscheppend ± 3 minuten mee
  5. Schep de pijnboompitten en de peterselie erdoor en breng op smaak met zout, peper en citroensap
  6. Schud de saus met de lintmacaroni om en warm alles nog ± 1 minuut door

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha