Lintmacaroni met oesterzwammen-saliesaus

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1041 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pasta in ruim water met zout en 1/2 eetlepel olie volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar en laat ze uitlekken
  2. Bak het sjalotje en de knoflook ± 5 minuten in 1/2 eetlepels olie
  3. Voeg de oesterzwammen toe en bak ze al omscheppend ± 2 minuten
  4. Voeg de salie en de crème fraîche toe
  5. Laat de saus iets inkoken en breng op smaak met zout en peper
  6. Schep de saus door de pasta
  7. Lekker met een salade van blaadjes spinazie, reepjes rosbief, geroosterde pijnboompitten, flinters oude kaas, stukjes vruchtvlees van een citroen en 2 eetlepels olijfolie

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha