Lintnoedels met zeetong en asperge

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1368 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pasta in overvloedig water beetgar
  2. Was de asperges en snijd ze in stukjes
  3. Verhit de olie in een koekenpan en bak er de asperges in
  4. Verhit de helft van de boter en meng er de bieslook door
  5. Doe er de in dunne reepjes gesneden zeetong bij en laat even meebraden
  6. Kruid met peper en zout
  7. Voeg de witte wijn toe en laat alles 4 minuten sudderen
  8. Los de saffraandraadjes in de ingekookte visfond op, giet die, samen met de asperges over de zeetong en laat 2 minuten sudderen
  9. Haal dan de vis en de bieslook uit de pan en roer er de room en de rest van de boter door
  10. Breng op smaak met peper en zout, garneer met kervel en dien op

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha