Macaroni met gehakt kaassaus

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1593 x
  • Reacties: 3 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook in een pan water en kook hierin de eieren 10 minuten
  2. Laat ze schrikken onder de koude kraan, pel ze en hak ze fijn
  3. Pel de knoflookteentjes en pers ze uit
  4. Ontvel de tomaten en snijdt ze in stukjes
  5. Snijdt de mozzarella in plakjes
  6. Verhit de boter in een pan en bak hierin het gehakt rul
  7. Voeg zout, peper en knoflook toe en bak dit even mee
  8. Roer er dan de tomaten, tomatenketchup en de wijn door en laat dit 10 minuten zachtjes koken
  9. Kook de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking
  10. Giet dan de macaroni af en schep er de gehaktsaus door
  11. Leg de plakjes mozzarella erop en laat dit met de deksel op de pan eventjes smelten
  12. Roer de gehakte eieren door de geraspte kaas en strooi dit over de macaroni
  13. Lekker met een salade

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (3)

  • Bezoeker17 nov 2007 om 18:50 Reageer

    jammer

  • Adriaan08 jan 2016 om 11:22 Reageer

    Hoeveel eieren

  • Adriaan08 jan 2016 om 11:22 Reageer

    Hoeveel eieren


Reageer zelf op dit recept

kaptcha