Macaroni met kaas

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 684 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de boter en fruit de ui, strooi er de bloem over en laat een paar minuten sudderen
  2. Neem de pan van het vuur en voeg geleidelijk de melk toe
  3. Voeg de kruiden toe en laat 20 minuten sudderen
  4. Zeef de saus
  5. Kook de macaroni al dente
  6. Vermeng de 2 kazen
  7. Beboter een grote ovenschotel
  8. Doe 1/3 van de pasta in de schotel, bedek met 1/3 kaas en vervolgens 1/3 saus
  9. Bestrooi met peper
  10. Ga zo verder en sluit af met het broodkruim
  11. Zet de schotel 15 minuten in een op 175┬░C voorverwarmde oven en dien het gerecht onmiddellijk op

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha