Macaroni met kool en ham

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 895 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de kool schoon en snijd deze in reepjes
  2. Kook in een pan met een beetje water en zout de kool 5 minuten
  3. Doe dan de kool in een vergiet, spoel de kool af onder de koude kraan en laat deze uitlekken
  4. Pel de knoflookteentjes en snipper deze
  5. Snijd de ham in blokjes
  6. Kook de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking
  7. Verhit de boter in een pan en fruit hierin de knoflook goudbruin
  8. Voeg dan de peterselie, ham en de kool toe
  9. Klop in een kom 2 eieren los
  10. Giet de macaroni af en schep deze door het koolmengsel
  11. Breng de macaroni zonodig nog op smaak met peper en zout
  12. Laat de macaroni goed warm worden, haal de pan van de hittebron en schep de losgeklopte eieren erdoor
  13. Vet een ovenschaal in en schep hierin de macaroni
  14. Klop in een kom de overgebleven eieren los met de Hüttenkäse
  15. Schep dit mengsel over de macaroni en zet de schaal 15 minuten in een voorverwarmde oven van 220 graden

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker12 okt 2009 om 22:14 Reageer

    Een bekend recept, zet er een bronvermelding bij, wel zo eerlijk als je recepten kopieert!


Reageer zelf op dit recept

kaptcha