Macaroni met tonijn-mosselsaus

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 903 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de macaroni in water met zout volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking
  2. Pel en snipper de ui
  3. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de ui ± 2 minuten zachtjes
  4. Pel de knoflook, pers die erboven uit en laat nog ± 2 minuten zachtjes bakken
  5. Giet intussen de tonijn en de mosselen af
  6. Verdeel de tonijn in stukjes
  7. Voeg detomatenpuree, de wijn, 1 1/2 dl water, het bouillonpoeder en de Italiaanse kruiden aan het uimengsel toe en laat dit, onder af en toe roeren, op zacht vuur ± 5 minuten sudderen
  8. Rasp intussen de kaas en snijd de olijven in plakjes
  9. voeg de tonijn, de mosselen, de olijven en de kappertjesaan de saus toe en laat nog ± 3 minuten sudderen
  10. Schep af en toe voorzichtig om
  11. Maak de saus op smaak met zout en peperaf
  12. Giet de macaroni af, verdeel de pasta over 2 borden en schep er de saus in het midden op
  13. Geef er de geraspte kaas apart bij

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha