Macaroni-kipschotel2

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 772 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200?C
  2. Snijd de schoongemaakte champignons in plakjes en bak die in de boter lichtbruin
  3. Kook de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing op het pak net gaar en laat ze in een vergiet uitlekken
  4. Bereid de witte saus (gebruik hiervoor de kippenbouillon in plaats van melk)
  5. Roer de room en de sherry door de saus en voeg naar smaak peper en zout toe
  6. Snijd het kippenvlees in kleine blokjes en meng die met de champignons door de saus
  7. Schep de macaroni in een ingevette vuurvaste schaal en schep het kipmengsel erover
  8. Bestrooi het gerecht met de geraspte kaas en zet de schaal zonder deksel 20 minuten in het midden van de oven tot er een mooi bruin korstje op zit
  9. Lekker met kropsla

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha