Macaronitaart met gorgonzolasaus

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1064 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar en giet ze af
  2. Schep de helft van de macaroni in de vorm en verdeel er de ui en de ham over
  3. Laat 2 cm van de rand vrij, vul de rand op met de macaroni en verdeel er de rest van de macaroni over
  4. Verwarm de oven voor op 175°C
  5. Roer de crème fraîche en de gorgonzola tot een gladde saus, roer de eieren en de tijm erdoor en breng de saus op smaak met zout en peper
  6. Schenk de saus over de macaroni en bak de taart ± 30 minuten iets onder het midden van de oven
  7. Bestrooi de taart met paneermeel, verdeel er de botervlokjes over en bak de taart in de oven in nog eens ± 45 minuten goudbruin

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha