Mie speciaal

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1231 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng in een grote pan voldoende water met een heel klein beetje zout aan de kook
  2. Kook de mie zoals op de verpakking staat aangegeven en laat ze in een vergiet uitlekken
  3. doe ze over in een schaal en schep er direct 1 eetlepel olie door om plakken te voorkomen
  4. Verhit in de wok de resterende olie
  5. Doe er eerst de uien, wortel en sperziebonen in en laat die op laag vuur 1 minuut stoven
  6. Draai het vuur wat hoger en voeg de ham, garnalen, kip, taugé, rijstwijn en sojasaus toe
  7. Schep er, als alles goed heet is de mie door, laat alles door en door heet worden en dien direct op

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha