Verhit 1 eetlepel olie en bak de aubergineplakken lichtbruin
Verhit steeds wat nieuwe olie in de pan, alvorens een nieuwe portie aubergine
toe te voegen
Bak in dezelfde pan de ui met de knoflook goudbruin en glazig
Voeg het gehakt toe en bak het al roerend met een vork bruin en rul
Voeg de wijn en wat peper en zout toe en breng het mengsel aan de kook
Schep de peterselie erdoor en laat alles 5 minuten zachtjes koken
Verdeel de helft van de aubergines over de bodem van een ingevette ovenschaal,
verdeel het gehaktmengsel en de spaghetti erover en leg er de plakken tomaat en
de rest van de aubergine op
Breng de melk met de sausmix al roerend aan de kook, klop er van het vuur af de
eieren door en schenk de saus over de schotel
Verdeel er de feta en de rozemarijn over en laat de moussaka in ± 20
minuten in een op 200°C voorverwarmde oven heet worden