Pasta met broccoli-gorgonzolasaus

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1411 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzing op de verpakking, laat uitlekken
  2. Snijd kleine broccoliroosjes (ca
  3. 300 gram) van de stronk
  4. Kook ze in een pan met ruim water en zout in 2-3 minuten beetgaar en laat ze uitlekken
  5. Hak de walnoten grof
  6. Snijd de gorgonzola in stukjes
  7. Verwarm de gorgonzola met de crème fraîche al roerend in een pan op laag vuur en laat de kaas smelten
  8. Pers de teentjes knoflook erboven uit
  9. Blijf roeren tot het een gladde saus is
  10. Warm de gare broccoliroosjes ca
  11. 2 minuten in de saus en breng op smaak met zout en peper
  12. Schep de pasta op vier voorverwarmde borden en schep de saus erover
  13. Bestrooi met de walnoten

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha