Pasta met eekhoorntjesbrood

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 912 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Borstel de paddestoelen voorzichtig schoon en snijd ze doormidden
  2. Leg ze in een ovenschaal, bestrooi ze met een beetje grof zout en wentel ze in de helft van de olijfolie
  3. Pel de sjalotten en hak ze fijn
  4. Fruit ze glazig in de rest van de olijfolie
  5. Los het vleesextract in een glas heet water op en giet het bij de sjalotten
  6. Laat zachtjes inkoken tot het vocht bijna is verdampt
  7. Bak de paddestoelen onder af en toe omscheppen 10 minuten in een op 200°C voorverwarmde oven en kruid ze met peper en zout
  8. Was de courgette en snijd hem in de lengte in dunne repen
  9. Blancheer die 1 minuut, laat ze in een vergiet uitlekken, dep ze droog en schik ze op de borden
  10. Kook de paglia e fieno al dente
  11. Deglaceer de ingekookte sjalotten met een beetje water en breng ze daarna weer aan de kook
  12. Giet de spaghetti af en verdeel die over de courgettereepjes
  13. Schik de paddestoelen eromheen en schep de sjalottensaus erop
  14. Bestrooi alles met grof geschaafde pecorino

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha