Pasta met gorgonzolasaus

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1786 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pasta in circa 10 minuten beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing
  2. Snijd kleine broccoliroosjes in weinig water in circa 4 minuten beetgaar
  3. Snijd de gorgonzola in stukjes
  4. Pel en snipper de ui
  5. Verhit de olie in een sauspan en fruit de ui zachtjes aan
  6. Pers de teen knoflook erobven uit
  7. Voeg de koksroom, gorgonzola en tijm toe en laat de kaas al roerende smelten tot een mooie saus ontstaat
  8. Warm de saus nog even door
  9. Giet de pasta en broccoli af
  10. Schep de broccoli door de pasta en verdeel dit over twee diepe borden
  11. Breng de gorgonzolasaus op smaak ,met zout, peper en tijm en schep de saus over de pasta
  12. Strooi de Parmezaanse Kaas erover

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha