Pasta met spek en walnoten-rucolapesto

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1497 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maal de rucola, de peterselie, de walnoten, de knoflook, zout en wat peper met 4-6 eetlepels olijfolie in een keukenmachine of met een staafmixer tot een puree en houd deze pesto tot het gebruik apart
  2. Breng ruim water met 1 theelepel zout aan de kook en kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing op het pak gaar
  3. Snijd intussen de bacon in dunne reepjes en bak die in 1 eetlepel olijfolie zachtjes knapperig
  4. Verwarm de walnotenpesto met de crème fraîche al roerend op laag vuur, maar breng de saus niet aan de kook
  5. Giet de tagliatelle af en schep hem met de Parmezaanse kaas door de saus
  6. Strooi de baconreepjes over de pasta en serveer direct

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha