Pastanestjes met saffraan en wortel

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 916 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Was de prei, rasp de worteltjes en snijd de groenten in luciferdunne reepjes
  2. Verhit de boter en bak er de prei- en wortelreepjes ± 3 minuten zachtjes in; neem ze dan uit de pan en laat ze afkoelen
  3. Voeg aan het bakvet de uitgeperste knoflook, de saffraan, de slagroom en de witte wijn toe en laat het geheel op middelhoog vuur in ± 5 minuten tot sausdikte inkoken
  4. Breng in een pan ruim water met zout en de olie aan de kook en kook er de spaghetti beetgaar in (zie voor de kooktijd de aanwijzing op de verpakking)
  5. Schep intussen de groenten door de saus en verwarm ze op laag vuur
  6. Schep de gare pasta door de saus en warm alles goed door
  7. Draai van de pasta mooie nestjes en verdeel deze over de borden

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha