Pastatulband met zalm en kruidenmayonaise

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1101 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de macaroni in ruim water met wat zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar en laat de pasta goed uitlekken
  2. Klop de eieren los en roer er de 2 soorten kaas, de zalm, de dille en wat peper en zout door
  3. Schep dit mengsel door de macaroni en doe alles over in een ingevette tulbandvorm
  4. Dek de vorm met een stuk aluminiumfolie af en laat de macaroni in een op 180°C voorverwarmde oven in 45 minuten stevig worden
  5. Laat de pastatulband wat afkoelen en stort hem op een bord
  6. Garneer de tulband met toefjes dille en zalmeitjes
  7. Roer de slagroom met de groene kruiden door de mayonaise
  8. Serveer de pastatulband koud, in plakken gesneden, met de kruidenmayonaise

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha