Penne met Mozzarella en gorgonzola

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1109 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de penne in een pan met ruim water en zout volgens de gebruiksaanwijzing gaar
  2. Pel intussen de sjalotjes en snipper ze heel fijn
  3. Halveer de tomaatjes
  4. Verwarm de grill voor op de hoogste stand
  5. Smelt in een braadpan 30 gr boter en fruit de sjalot 1-2 minuten zachtjes
  6. Voeg de slagroom toe
  7. Voeg de Mozzarella toe en laat die al roerend smelten
  8. Giet de penne af en roer de pasta door de kaassaus
  9. Verdeel de penne over 2 ovenvaste borden
  10. Verkruimel de gorgonzola boven de penne en laat die 2-3 minuten onder de grill smelten
  11. Verhit intussen de rest van de boter in een koekenpan en bak de tomaatjes met de salieblaadjes al omscheppend ± 1 minuut
  12. Neem de borden uit de oven en verdeel er de tomaatjes over

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha