Penne met paprikasaus en chorizo

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1404 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de penne in ruim water met zout en 1/2 eetlepel olie volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar en laat ze uitlekken
  2. Schil de paprika met een dunschiller en snijd hem in reepjes
  3. Verhit 2 eetlepels olie en bak de paprika en de ui ± 10 minuten
  4. Bak de knoflook en de chorizo ± 5 minuten mee
  5. Voeg de Siciliana-saus, zout, peper en de citroen toe en laat de saus 5 minuten zachtjes koken
  6. Meng de pasta met de saus
  7. Serveer er een salade bij van reepjes Romeinse bindsla, plakjes venkel, champignons, Parmezaanse kaas en een dressing van mosterd, (sherry)-azijn en olijfolie

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha