Penne met poelet en spekjes

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 986 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olie en bak het spek, de salie en de rozemarijn ± 5 minuten zachtjes
  2. Voeg het vlees toe, bak het in ± 5 minuten rondom bruin en bestrooi het met zout en peper
  3. Bak de ui, wortel en bleekselderij ± 5 minuten zachtjes mee
  4. Voeg de tomatenblokjes met het vocht, de rode wijn en 1 1/2 dl water toe
  5. Stoof het vlees met het deksel op de pan in ± 30 minuten zachtjes gaar
  6. Kook de penne in ruim water met zout volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar en giet ze af
  7. Breng de saus met zout en peper op smaak en schep de penne erdoor

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha